dilluns, 3 de setembre de 2007

El gran repte...

Al canal SET en VEO de la TDT hi fan un programa americà què és diu "El gran reto" (the amazing race). No és més que una gincama per parelles on s'ha d'anar viatjant de ciutat en ciutat i allà fer les proves que et proposen, fins a fer la volta al món. Típic programa entretingudet on veus com se'n surten els americans quan van pel món.

L'últim dia que el vaig enganxar, feien una etapa per Portugal i després de baixar per un penya-segat a l'Algarve el següent que havien de fer era conduir un tot terreny fins a Aljesires per creuar l'estret fins al Marroc. Només començar els americans ja varen tenir forces problemes per aprendre a fer anar el canvi manual del cotxe, però el que va ser més esperpèntic va ser quan varen haver d'omplir els dipòsits de benzina. Perquè 3 dels 7 o 8 equips que participaven van anar per la via directa i van omplir el diposit sense mirar quin tipus de benzina gastava el cotxe. I als 5 minuts és van quedar tirats a la carretera.

No se si això és una mostra de la capacitat d'adaptació dels americans quan van pel mon, però com a mínim vaig riure una bona estona. Més si tenim en compte que amb una mitjana d'error va ser casi del 50% i per tant tampoc no descartaria que la resta d'equips també omplissin els dipòsits sense mirar, però tinguessin una mica més de sort.

El millor va ser quan van enfocar els dipòsits dels cotxes "espatllats" i hi havia una magnifica etiqueta que posava: DIESEL. Aquests americans no se'ls pot treure de casa...