divendres, 3 de juliol del 2009

360º...

Ahir a la nit varem anar al segon concert d'U2 a Barcelona. Crec que per justícia el primer que he de dir és no soc un gran fan del grup, me n'agraden un grapat de cançons com Pride, With or withouth you, Bloody Sunday, The origin of the spices,... però no me'n considero un fan. No negaré que són un dels grans de la música i per això varem fer una mica la compra compulsiva.

Només entrar al camp, ja s'hem van posar els peus de punta, entrar a la pista del Camp Nou amb les grades plenes és una gran sensació. S'ha de viure!, Ets allà baix i veus les grades enormes al teu voltant. Després gires el cap i t'adones de la immensitat de l'escenari, Spacesation, què és enorme i completament envolvent. La pantalla és molt gran, prou gran perquè al principi no t'adonis què és una pantalla, i molt dinàmica, sobretot quan evoluciona durant el concert. Impressionant.
Bé, sent una mica critic, durant el concert hem vaig adonar que el públic que estava al gol sud, al darrera, nomes va poder aspirar a veure el cul del Bono... és una pena que l'escenari no giri els 360º.

El concert va ser XXL, varen començar amb Breathe (del últim album) i varen seguir un total de 24 cançons, intercalant les del darrer disc amb les clàssiques de tota la vida. També hi va haver el petit homenatge de rigor a Michael Jackson quan van versionar dos fragments de cançons seves. Per mi, el millor moment va ser quan van encadenar Vertigo amb Bloody Sunday i Pride., després el nivell del concert ja va tendir a baixar perquè es varen començar a intercalar entre les cançons els anuncis de les diverses causes i ONGs en les que col·laboren. I finalment a nivell personal, hauria preferit que acabessin amb la mítica With Or Without You, tal i com fan el 50% de les discoteques (la resta tanquen amb In my way... de'n Sinatra).

No hem penedeixo gens ni mica d'haver-hi anar, però potser si que us diré que el contenidor va estar una mica per davant que el contingut. Ai, no hi he pensat, els teloners van ser Snow Patrol, simplement correctes.

2 comentaris:

Manuel ha dit...

Ostres Sergi, i no ens vam veure... Jo també hi era, amb la senyora, que es la fan. Jo vaig anar perque crec que es una de los coses que s'han de fer alguna vegada. M'ho vaig passar molt bé, millor del que m'esperava, i la meva donar va gaudir com una noieta en veure el seu estimar Bono.

capdesuro ha dit...

És que érem uns quants a l'estadi ;-)
Tu també estaves a la pista?