dimecres, 1 de juliol del 2009

Una bona noticia...

Algú pensarà que aquest blog s'ha convertit en un blog especialitat en mòbils, però només és casualitat. La bona noticia és aquesta:

"Els mòbils tindran un carregador universal a partir del 2010 i basat en la tecnològica micro-USB"

És una molt bona noticia, perquè a casa tenim fàcilment mitja dotzena de carregadors de mòbils i tots diferents. I el dia que se't acaba la bateria, apa, emporta't el carregador excursió fins la feina. Ara en canvi, en tindràs un a cada lloc i s'ha acabat.
En tot cas, no se que passarà a partir de que és llanci el nou estàndard. Els mòbils seguiran anant acompanyats del carregador? hauràs de comprar el carregador a part? ... hem fa por que no passi com la festa major de Gualba de fa un parell d'estius, quan van començar a utilitzar els gots reciclables per la festa major. El problema va ser que cada dia treien gots d'un color diferent i des del propi programa de la festa major t'animaven a fer-ne la col·lecció... tot molt ecològic.

De fet, molta gent pensarà que la UE no fa res, però si que és cert que en aquests temes estan prenent la iniciativa i també són responsables de les successives baixades de preus de les trucades a nivell europeu. Fins a l'absurditat que a partir d'avui, crec, és més barat enviar un sms des de l'estranger que al vei del costat.

1 comentari:

Cuprita ha dit...

Oh, doncs si es més barat enviar un sms a l'estranger que a dins el país un altre motiu per demanar la independència, així l'estranger serà més ampli!!