dimecres, 15 de juliol del 2009

Una imatge del passat...


L'altre dia hem van deixar les típiques pàgines blanques a la porta de casa; vaig pensar, perquè serveix això? .... i varen anar de pet cap al contenidor de paper.

Avui en dia on tot està a Internet, hem sorprèn com encara a alguna empresa li pot sortir a compte imprimir aquests llibres mastodòntics i portar-los fins a casa. I no només les pàgines blanques, sinó també les pàgines grogues. On encara és més greu, perquè la gent paga per ser-hi!

Encara recordo com fa uns anys el meu pare les guardava cautelosament, com a única manera d'aconseguir els números de telèfon. Fins i tot, volia aconseguir les de Barcelona capital, perquè als pobles només ens portaven les de la província i en 2 volums (Abrera - Mura...). Però crec que ara ja ha aprés a fer-ne anar la versió a Internet, i no descarto que ja n'hagi descobert fins i tot la versió francesa.

Tard o d'hora acabaran desapareixent i passaran a ser una entrada més a la llista de coses que la revolució digital ha canviat de les nostres vides...