dimarts, 5 de gener del 2010

Avatar....

L'altre dia varem anar a veure Avatar,  la pel·licula més esperada de les festes. I val a dir, que està força bé. És entretinguda, passes una bona estona i el 3D li dona la seva gràcia. No obstant, tampoc cal esperar molt de la trama, perquè no han inventat res, la resumiria com:

Pocahontas + El Senyor dels Anells + naus espacials  = Avatar

No es la primera vegada que anem a veure una pel·licula en les 3D de nova generació, és a dir no com la d'en Freddy Krueger i les seves ulleres de cartró, sinó amb ulleres pol·laritzades, i aquesta és la primera vegada que l'experiència es satisfactòria. Es a dir, el 3D no és un complement sinó que forma part de la història, i que alguns detalls, com els de les espores que floten, quedarien força sossos. De manera que l'objectiu de la pel·licula, demostrar que el cinema encara pot donar un valor afegit per davant de les descarregues en Divx , ha estat un èxit rotund. I espero que en surti moltes més com Avatar.


Això si, no crec que altres pel·licules d'aquest nadal en 3D, com la de les mandonguilles voladores, m'aconsegueixin fer aixecar del sofà...