divendres, 27 d’abril del 2007

El problema de comprar per Internet...

Avui en dia el gran problema de comprar per Internet és que et portin el que has comprat a casa. I que ho facin en algun moment que et vagi minimament bé. Perquè sinó tens sort et pot acabar passant això:


Aquesta foto la vaig fer l'altre dia des del carrer a la porta de l'edifici on visc. Aquest cop la noteta de Seur no era per mi, però l'estiu passat jo també vaig rebre un paquet via Seur i van fer el mateix. Van venir quan varen voler, sense ni avisar i com que no érem a casa van penjar la nota a fora directament. I encara sort que ningú la tregues.

Per això dic que aquest és el problema de comprar per Internet, perquè sigui quina sigui la web on compris el producte, saps hauràs de passar per les empreses de Transports i confiar en la bona voluntat del transportista que li toca la teva zona. Perquè si aquest no és bona persona els temps d'entrega és poden anar allargant i allargant o el producte que has comprat acabar a casa dels veïns..... Perquè com hem van dir des de Seur. "Seur nunca llama". I jo afegeixo, tampoc té en compte que la gent treballa.

Amb aquestes empreses les pitjors experiències les he tingut amb Seur (evidentment) i amb Zeleris (si en una zona només reparteixen pel matí i tu al matí no hi ets mai, és el teu problema... no el seu). I per la part positiva UPS, que varen trucar abans de venir.

Al final, la solució més intel·ligent és la que fa un company de feina, que t'ho enviïn a la feina. Perquè al final t'hi passes tot el dia. Tot i que el dia què és compri alguna cosa com els "Pilars de la terra" ja no estarà tant content de portar-ho cap a casa ;-)