dijous, 15 de novembre del 2007

Canviar el móbil...

Això de canviar el mòbil és més complicat del que hem pensava. Sent molt innocent, hem pensava que el què calia fer era mirar el catàleg de telèfons disponibles, triar el que més t'agrada, anar a un distribuïdor i fer el canvi.

Però no. No s'ha de fer així, i de fet mirar el catàleg és un error. El que has de fer, és anar a la botiga i triar el telefon que bonament et puguin oferir. Perquè si hi vas amb una idea del telefon que vols, es pot convertir amb un via-crucis sense fi de: "aquest no el tenim", "aquest tampoc el tenim", "aquest és només per portabilitat",... Per no parlar de les voles que t'intenten colar per aconseguir una venda ja.

Realment fent una anàlgia, el sistema de canvis de telèfon de movistar hem recorda molt un sistema comunista, com aquell que es veia per la tele poc abans de la caiguda del mur: botigues que anuncien molt, i al final només tenen allò que el planificador central ha considerat que han de tenir i que arriba, simplement quan arriba...

Si no fos que a Gualba només hi ha movistar i encara no a tot arreu....

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens gaires punts de movistar?? perque sino el cataleg aquest es un timo acollonant, et surten mes cars que comprant-los lliures.

No t'esperes que comencin a sortir els ? A veure si revolucionen una mica el mercat dels mobils (sobretot les tarifes de dades!)

A Gualba, m'ha vingut gent a casa que tenien cobertura de vodafone aixo si, al carrer. De vomistar, nomes en tinc quan les persianes estan obertes i el vent bufa a favor :(

capdesuro ha dit...

En tinc més de 20.000, de manera que si que hi guanyo alguna cosa. Res, qüestió de paciència.

No vols dir que amb això del Android no passarà una mica com amb els mòbils que porten el Windows Mobile? Molt molons, però també molt cars.

En tot cas, per mi que hem passo tot el dia davant del ordinador, ja només em faltaria tenir Internet al mòbil...

Anònim ha dit...

Em sembla que el millor que podréim fer és demanar-li a la "Margarita de telèfonus" que tornés a muntar la centraleta.

capdesuro ha dit...

Os3, d'això si que en fa anys... estava a sota l'ajuntament on ara hi ha el consultori no???

La veritat, es que ho recordo de rasqui.

Anònim ha dit...

cony, aixo no! que llavors hauríem de tornar a obrir el consultori del doctor Llobet alla baix de tot, tocant a portugal!

capdesuro ha dit...

Doncs potser serà la solució, perquè sembla que els que manen aposten més per tenir un tanatori que per tenir un consultori en condicions...

És qüestió de prioritats :-/