divendres, 23 de març del 2007

Bristol...

Ja hem vist Bristol!

I la veritat, és que la ciutat està força bé. No és ni massa gran, ni massa petita. Segons en Manel, mig milió d’habitants.

L’estil de la ciutat és molt anglès, amb les seves casetes de 3 plantes, amb els seus jardins al darrere. Molt semblant al que estem acostumats a veure a Londres. Però amb una gran diferencia, aquí est tot proper i accessible, i especialment, s’hi respira un aire de tranquil·litat què Londres no té.

Si he de destacar alguna cosa de la ciutat: són el centre i la zona de la Universitat. L’edifici amb forma de mitja llunya, Crescent, que hem va recordar molt a Parentesen (on vivia a Lund). I la part del pont penjant, què és força espectacular. I encara més quan penses que té 150 anyets i que aquella època moltes grues tampoc no tenien.

En general, passejar per aquesta ciutat és força agradable, perquè a diferencia d’aquí, hi ha forces jardinets i tot és molt verd. Clar, no hi para de ploure. I també, pel fet tenir riu i canal, que sempre dóna molt encant.

Però ja se sap, a mi el que m’agrada quan vaig a Anglaterra, és prendre una la meva pinta i una bona hamburguesa de pub amb les seves patatetes i la seva amanideta....