dimecres, 21 de març del 2007

Chapeaux per ryanair...

Tornant de Bristol varem patir una situació d'aquestes que són complicades. Un dels passatgers de l'avió se l'hi van creuar els cables i va dir cridant que tenia una bomba sota la jaqueta.

Per sort, això va passar quan encara s'estava acabant d'embarcar l'avió. I per tant, tots varem tenir clar en tot moment que anava de farol i que de bomba res de res. De fet, l'individu que va cridar anava en un grupet que ja tenia una pinta una mica complicada (amb rastes,... una mica com els antisistemes aquests que corren per Barcelona) i sembla que ja havien tingut algun problema al embarcar l'equipatge. I per tant, què ja anava calent.

Per sort el personal de l'avió ho va fer molt bé, i en lloc d'avassallar als implicats, els hi van fer un marcatge a l'home, però deixant-los respirar. De manera que quan va apareixer la policia anglesa a fer els honors al grupet, i se'ls va emportar ben calladets.

Per una vegada vaig poder comprovar com s'actua en aquests casos, i crec que ho van fer tal i com s'ha de fer. El que es passa de la ralla, fora de l'avió i ha passar la nit a la garjola (espero). I així tenen oportunitat d'aprendre la lliçó...

Una experiència més per explicar.