dimarts, 3 d’abril del 2007

Més canals a la TDT...

Ara que estan parlant tant de si incloure TV3 al país valencià i a canvi fer què és vegi Canal 9 a Catalunya. Jo pensava, perquè no es fa un pas endavant i també incorporen a l'oferta de TDT algún canal públic Francès o Anglès. I així millorem una mica l'oferta de canals de la TDT... perquè alguns dels canals com A3 neox, Tele 5 estrellas (alies medico de familia TV), o els VEO i NEO no valen ni el que costa emetre'n la senyal.

Des del meu punt de vista, seria la bomba poder veure directament a la TDT canals com la BBC (imagino que la BBC World) o algun canal francés com la privada TF1 o la pública France 2. Ja se sap, com més varietat millor, i així la gent tindrà la oportunitat de veure més coses en versió original.
A part, a França les series sempre acostumaven anar una mica més avançades. I sinó, només cal pensar en Bola de drac o Nip/Tuck.

De fet, no proposo res tant descabellat. Perquè la TDT d'Andorra ja incorpora aquests canals. I per tant, no és res què no es pugui fer.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dons si, pero com tu savras pusar un canal de tv val diners. I axo no se perque u em de paga nosaltres. I per cert a mi magrada Medico de familia y no magrada gens nip/tuck

capdesuro ha dit...

No, si jo trobo perfecte que emetin Médico de familia. El problema és que ho facin tot el día.....