dijous, 15 de setembre del 2011

Anem de concert?

Una curiositat que hem detectat és que la majoria de grups de renom que baixen fins a Xile són aquells, que per dir-ho d'alguna manera ja han passat els seus millors moments. Així, aquesta primavera vindran Aerosmith (cancel·lat per problemes mèdics?), Guns&Roses, Ringo Star, Pearl Jam, Judas Priest.... i la tardor, a part de U2, que donen literalment la volta al món, varen venir Roxette (la cantan directament no tenia veu) i Paul McCartney.

En resum, tota l'entrada ve per penjar aquesta foto que vaig fer l'altre dia d'un Metro tot decorat amb els anuncis de Ringo Strar, Guns&Roses i Pearl Jam. Casi que feia por pujar-hi i transportar-te directament fins a finals dels 80à.
Val dir, que com a excepció a la regla, aquest any va haver-hi una edició del Lollapaloza, amb els de Killers com a cap de cartell. Però una flor no fa estiu.

Un altre tema és el preu. Aquí en general els preus són més als que a Barcelona. El motiu crec què és doble, és molt més car venir a Xile que a Barcelona. Estem lluny de tot arreu.  I també, perquè aquí a vegades els agrada més demostrar que poden pagar,  i per això ofereixen entrades VIP, super-VIP... a preus molt més elevats. Al concert de Paul McCartney les entrades VIP a primera fila valien 1.500€...

ps. Hem fa molta rabia no poder anar al concert de Mando Diao per la Mercè...

3 comentaris:

Josep Galbas ha dit...

jaja quan estavem nosaltres anunciaven la de Dyango. Un altre que ja és avi.

Karori ha dit...

Bé, com a alternativa, sempre podries anar al Festival de Viña del Mar, que és la meva natal city :D

Per cert, ja vas prendre força empanades, ahir? ;)

capdesuro ha dit...

Just el contrari, varem fer un asado amb secallona, butifarres i xoriço. Tot a la Catalana, cortesia de http://calperdiu.cl/.

Les empanades són per al dia a dia. I les millors les del Cajon del Maipo.